Tilplantning

Vi har mange års erfaring med tilplantning

Hvad enten I søger indendørs eller udendørs tilplantning, er mulighederne uendelige.

Hos Lenas Blomster kan vi imødekomme jeres ønsker til tilplantningen, og vi laver arrangementer i ethvert underlag – f.eks. glas, keramik og zink.

Vi holder meget af naturens materialer, når vi laver vores plantearrangementer – og vi prøver altid at have nye og spændende ting på hylderne, så enhver tilplantning fremstår unik og personlig.

Har du helt specifikke idéer til tilplantningen, er du naturligvis velkommen til at Neden for kan du se eksempler på nogle af vores tilplantninger og få inspiration til dit plantearrangement.

Tilplantninger til ethvert formål

Tilplantninger er f.eks. en populær værtindegave. Andre ønsker hjælp til tilplantning af bl.a. højbede og skrænter i haven, ligesom nogle skal have tilplantet deres store efterårskrukker.

Hos Lenas Blomster er vi behjælpelige med tilplantninger til ethvert formål. Søger du også det rette underlag, har vi et bredt udvalg af bl.a. krukker og potteplanter. Med mange års erfaring har vi samtidig den fornødne viden om den rette jordblanding og gødning, når du vælger din tilplantninger.

Besøg vores blomsterbutik i dag eller kontakt os på tlf. 98 65 10 19

Lad dig inspirere i vores butik på Jyllandsgade 3, 9520 Skørping. Vi gør altid vores yderste for at lave tilplantninger – såvel indendørs som udendørs – der lever op til dine forventninger. Kommer du fra f.eks. Støvring, Rebild eller Årestrup er vi en fornuftig samarbejdspartner.

Kontakt os gerne for mere information – vi ser frem til din henvendelse.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os