Begravelse

Sæt dit personlige præg på begravelsesbinderiet

Begravelsesbinderiet er med til at skabe smukke rammer om det sidste farvel. Hos Lenas Blomster har vi mange års erfaring med f.eks. bårebuketter, kranse og andre dekorationer, ligesom vi altid er behjælpelige, hvis du har specifikke ønsker til facon, stil og farver.

Et begravelsesbinderi er et meget personligt binderi. Når du skal sige farvel til én, du holder af, handler det om at finde en løsning, der imødekommer præcis dine ønsker – så f.eks. buketten passer perfekt til personen, du tager afsked med.

Foruden selve begravelsesbinderiet har du naturligvis mulighed for at vedlægge en personlig hilsen, bl.a. et bånd med inskription eller et traditionelt kort.

Vi laver både traditionelle og mere specielle begravelsesbinderier

Vælger du at lade os sammensætte begravelsesblomsterne for dig, garanterer vi et smagfuldt og smukt binderi. Vores mangeårige erfaring gør os naturligvis behjælpelig med ethvert traditionelt begravelsesbinderi, f.eks. en bårebuket, men vi hjælper også mange pårørende, der har mere specielle, komplicerede forespørgsler til blomsterarrangementet.

Vi har eksempelvis lavet binderier, hvor kombinationen har bestået af større grene, bark og løgplanter. Har du svært ved at overskue de mange muligheder, står vi naturligvis til rådighed med personlig vejledning. Vi gør altid vores yderste for at lave et binderi tilpasset dine ønsker og behov.

Besøg vores blomsterbutik i dag eller kontakt os på tlf. 98 65 10 19

Du er altid velkommen i vores butik på Jyllandsgade 3, 9520 Skørping, ligesom du kan henvende dig telefonisk. Vi leverer gratis til kirker i Skørping og Gl. Skørping – foregår begravelsen f.eks. i Støvring, Rebild eller Årestrup, er vi derfor en fornuftig løsning.

Vi ser frem til din henvendelse.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os